Nu 2 gratis Happy Baby Coach modules bij je bestelling

Bij Fedde&Kees zijn we op een missie om baby’s beter te laten slapen. De producten van Fedde&Kees helpen de ideale omstandigheden voor slaap te creëren, maar of een baby goed slaapt is afhankelijk van heel veel factoren. Om jou nog beter te helpen, krijg je nu 2 modules van Happy Baby Coach GRATIS bij bestelling van een NUNKI lakentje of BUNDI slaapzakje.

Als moeder van 4 kinderen had ik deze modules heel graag willen volgen, vooral bij mijn jongste zoontje Fedde. Hij was een huilbaby en dat heeft voor veel frustratie gezorgd. De online cursussen van Happy Baby Coach leren je je baby beter begrijpen, waardoor je als ouder snapt waar bepaald gedrag vandaan komt. Als ik dit vroeger had gehad, was mij een hoop onzekerheid bespaard gebleven!

Bij bestelling van een NUNKI lakentje of BUNDI slaapzakje krijg je van ons de volgende modules cadeau:

Happy Baby Wijzer (0 - 4 mnd) module 1: Een zachte landing

  • Het leven buiten mama
  • Het vierde trimester
  • Kun je je kindje verwennen?

Liefdevol Zelfstandig Slapen (4 mnd - 4 jaar) module 2: Huilend herkaderd

  • Waarom huilt je kindje?
  • Huilen = communiceren
  • Hoe help je je kindje de dag loslaten?

Met dit cadeautje hoop ik jou en je baby te helpen met de zoektocht naar wat werkt voor jullie. Elke baby is namelijk anders en DE oplossing bestaat niet. Wat je wel kunt doen, is je baby beter leren begrijpen en de optimale omstandigheden creëren. Daar gaan deze modules je zeker bij helpen. Succes!

Liefs,

Frederieke

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!