Voorkom slaapproblemen bij je baby


Wanneer je baby slecht slaapt heeft het hele gezin daar last van. Dat weten wij als geen ander. Sterker nog: Fedde&Kees is ontstaan omdat de jongste zoon van oprichtster Frederieke slaapproblemen had. Dat zorgt voor stress. Elk kindje is anders en het perfecte advies bestaat helaas niet. Toch hebben wij een unieke oplossing bedacht die voor veel baby’s wel werkt!

Waarom heeft mijn baby slaapproblemen?

Je pasgeboren baby is nog gewend aan de krappe en geborgen omgeving van je baarmoeder. De welbekende ‘foetushouding’ is niet voor niets zo prettig, zelfs voor volwassenen. Toch moet je een jonge baby op zijn rug in bed leggen om de kans op wiegendood sterk te verkleinen. Om toch een ‘natuurlijke’ geborgenheid te creëren kun je je kindje strak instoppen.

Zodra de kraamhulp weg is, wordt strak instoppen vaak een uitdaging. Baby’s hebben nog geen controle over hun lichaam en maken veel ongecontroleerde bewegingen waardoor het lakentje snel losraakt. Dit zorgt voor meer bewegingsruimte, meer onrust en gaat ten koste van het geborgen gevoel wat baby’s zo hard nodig hebben.

Slaapproblemen bij je baby voorkomen

Rust en regelmaat zijn ontzettend belangrijk voor een baby. Minstens zo belangrijk is het gevoel van geborgenheid. Dat lukt met een diepe druk sensatie op en begrenzing van het lichaam. Een traditionele (maar vrij heftige) en bekende manier om dat te bereiken is door je baby in te bakeren.

Bij Fedde&Kees hebben we een vriendelijke manier ontwikkeld om je baby een diepe druk sensatie, begrenzing en daarmee geborgenheid te geven. Met het NUNKI lakentje wordt instoppen kinderspel en kan je baby niet langer de lakens los krijgen en overhoop halen. De constante diepe druk sensatie op het bovenlichaam zorgt voor begrenzing en geborgenheid. Je kindje maakt minder ongecontroleerde bewegingen waardoor het rustig kan slapen.

Geen slaapproblemen met Fedde&Kees

Met het NUNKI lakentje van Fedde&Kees voorkom je slaapproblemen bij je kindje. We bieden een oplossing voor elke fase: van pasgeboren baby tot ouder kindje. Dit zijn de voordelen:

✓ Supersimpel strak instoppen, iedereen kan het
✓ Geborgenheid en begrenzing door diepe druk
✓ Rust & regelmaat: 1 manier van instoppen
✓ Geschikt voor 0 maanden tot 3 jaar
✓ Veilig: het lakentje kan niet losraken

Bekijk het Nunki lakentje


    

Slaapproblemen bij je baby oplossen

Heeft jouw baby al moeite met slapen? Grote kans dat je baby hunkert naar geborgenheid! Dit kun je bereiken door een diepe druk sensatie en begrenzing te bieden aan je baby. Inbakeren lijkt de oplossing, maar dit is een vrij heftige methode met een paar nadelen. Inbakeren is best ingewikkeld en moet op de juiste manier gebeuren omdat je anders de ontwikkeling van de heupen in de weg zit.

Een ander nadeel is dat je inbakeren moet gaan afbouwen tussen 4 en 6 maanden omdat je kindje dan begint met omrollen. Doordat de fijne motoriek nog niet ontwikkeld is gaan vaak de armen weer ongecontroleerd maaien en komende slaapproblemen dan vanzelf weer terug. 

Als jouw baby tussen de 6 en 9 maanden is en het afbouwen van inbakeren niet lukt, biedt de Fedde&Kees methode de oplossing. Hiervoor raden we altijd de combinatie van het NUNKI lakentje en het BUNDI slaapzakje aan. Samen bieden ze een fijne manier om het inbakeren af te bouwen. Het NUNKI lakentje is ook geschikt voor wat oudere onrustig slapende kindjes tot 3 jaar.

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 300+ reviews

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!