Voorkom slaapproblemen bij je baby


Wanneer je baby slecht slaapt heeft het hele gezin daar last van. Dat weten wij als geen ander. Sterker nog: Fedde&Kees is ontstaan omdat de jongste zoon van oprichtster Frederieke slaapproblemen had. Dat zorgt voor stress. Elk kindje is anders en het perfecte advies bestaat helaas niet. Toch hebben wij een unieke oplossing bedacht die voor veel baby’s wel werkt!

Waarom heeft mijn baby slaapproblemen?

Je pasgeboren baby is nog gewend aan de krappe en geborgen omgeving van je baarmoeder. De welbekende ‘foetushouding’ is niet voor niets zo prettig, zelfs voor volwassenen. Toch moet je een jonge baby op zijn rug in bed leggen om de kans op wiegendood sterk te verkleinen. Om toch een ‘natuurlijke’ geborgenheid te creëren kun je je kindje strak instoppen.

Zodra de kraamhulp weg is, wordt strak instoppen vaak een uitdaging. Baby’s hebben nog geen controle over hun lichaam en maken veel ongecontroleerde bewegingen waardoor het lakentje snel losraakt. Dit zorgt voor meer bewegingsruimte, meer onrust en gaat ten koste van het geborgen gevoel wat baby’s zo hard nodig hebben.

Slaapproblemen bij je baby voorkomen

Rust en regelmaat zijn ontzettend belangrijk voor een baby. Minstens zo belangrijk is het gevoel van geborgenheid. Dat lukt met een diepe druk sensatie op en begrenzing van het lichaam. Een traditionele (maar vrij heftige) en bekende manier om dat te bereiken is door je baby in te bakeren.

Bij Fedde&Kees hebben we een vriendelijke manier ontwikkeld om je baby een diepe druk sensatie, begrenzing en daarmee geborgenheid te geven. Met het NUNKI lakentje wordt instoppen kinderspel en kan je baby niet langer de lakens los krijgen en overhoop halen. De constante diepe druk sensatie op het bovenlichaam zorgt voor begrenzing en geborgenheid. Je kindje maakt minder ongecontroleerde bewegingen waardoor het rustig kan slapen.

Geen slaapproblemen met Fedde&Kees

Met het NUNKI lakentje van Fedde&Kees voorkom je slaapproblemen bij je kindje. We bieden een oplossing voor elke fase: van pasgeboren baby tot ouder kindje. Dit zijn de voordelen:

✓ Supersimpel strak instoppen, iedereen kan het
✓ Geborgenheid en begrenzing door diepe druk
✓ Rust & regelmaat: 1 manier van instoppen
✓ Geschikt voor 0 maanden tot 3 jaar
✓ Veilig: het lakentje kan niet losraken

Bekijk het Nunki lakentje


    

Slaapproblemen bij je baby oplossen

Heeft jouw baby al moeite met slapen? Grote kans dat je baby hunkert naar geborgenheid! Dit kun je bereiken door een diepe druk sensatie en begrenzing te bieden aan je baby. Inbakeren lijkt de oplossing, maar dit is een vrij heftige methode met een paar nadelen. Inbakeren is best ingewikkeld en moet op de juiste manier gebeuren omdat je anders de ontwikkeling van de heupen in de weg zit.

Een ander nadeel is dat je inbakeren moet gaan afbouwen tussen 4 en 6 maanden omdat je kindje dan begint met omrollen. Doordat de fijne motoriek nog niet ontwikkeld is gaan vaak de armen weer ongecontroleerd maaien en komende slaapproblemen dan vanzelf weer terug. 

Als jouw baby tussen de 6 en 9 maanden is en het afbouwen van inbakeren niet lukt, biedt de Fedde&Kees methode de oplossing. Hiervoor raden we altijd de combinatie van het NUNKI lakentje en het BUNDI slaapzakje aan. Samen bieden ze een fijne manier om het inbakeren af te bouwen. Het NUNKI lakentje is ook geschikt voor wat oudere onrustig slapende kindjes tot 3 jaar.

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 110+ reviews

 • Cara Molenaar 6 december 2021
  WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT

  Mijn kleine meisje van 4 maanden woelde zich elke nacht wakker rond 3/4 uur en bleef daarna woelen. Eerste nacht in het slaapzakje en onder het lakentje zitten erop. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, omdat ik dacht dat zij zou moeten wennen, maar ze heeft gewoon de heel nacht doorgeslapen zonder wakker te worden. Wat een fantastisch product, kan het iedereen met een onrustige slaper aanraden. En dank je wel, Frederieke, voor de geweldig service, jouw steun en advies via Whatsapp!

 • Ammadee Middelkoop 14 december 2021
  JAMMER DAT DIT NIET EERDER BESTOND

  Beste Frederieke, graag wil ik je bedanken voor deze geweldige uitvindingen. De combinatie van het laken en de slaapzak werkt super voor onze derde zoon Reza. Zonder enig probleem overgestapt vanuit een swaddle inbakerdoek. Hij slaapt heerlijk rustig en de hele nacht door. Zo jammer dat dit nog niet bestond bij zijn oudere broers,, want dat had ons erg geholpen destijds

 • Patricia Barnhoorn 8 december 2021
  HIJ SLAAPT ALS EEN ROOSJE

  Bijna 3 jaar geleden waren we hopeloos opzoek naar een oplossing voor onze zoon die niet kon slapen. Gezien hij met 4weken al kon rollen mochten we niet inbakeren. Per toeval kwamen we fedde kees tegen, toen nog redelijk nieuw. Na een belletje van Fredererique, hebben we besloten het NUNKI lakentje en de BUNDI slaapzak aan te schaffen. Het voelde als ons laatste red middel. Na 3dagen oefenen, sliep onze zoon als een roosje!

 • Collin Geraedts 23 februari 2021
  WAT EEN FANTASTISCH LAKENTJE!

  Ons kleine schatje sliep al redelijk snel door met behulp van een inbaker slaapzakje van dream to swaddle (onze kleine sabbelt graag aan zijn handjes). Maar werd wel nog vaak rond de klok van 04.30 wakker van zijn eigen gewiebel. Lag dan vaak ook helemaal schuin in de co sleeper. Nu gaat hij sinds een paar weken naar de opvang en lukte het door slapen ook niet meer echt. Uiteindelijk besloten om toch maar een keertje het NUNKI lakentje te proberen. En ik kan zeggen deze werkt super! Hij slaapt weer door en blijft rustig liggen! Echt een aanrader!

 • Sev van Dijk 2 februari 2021
  WIJ ZIJN ZO BLIJ MET HET SLAAPZAKJE EN LAKENTJE !

  Onze zoon werd meerdere malen wakker in de nacht (lees om de twee uur). Sinds eergisteren gaat het zo goed ! Eerst sliep hij van 23:00 tot 05:00 en gister van 22:30 tot 07:15. We love Fedde en Kees !

 • Anniek de Ronde 25 januari 2021
  HEEL BLIJ MET DE LAKENTJES

  Onze dochter slaapt er heerlijk onder! Losse lakens / instoppen is verleden tijd, ze ligt altijd lekker toegestopt. Wij hadden met 1 lakentje een klein defect, dit werd direct opgelost. Uitstekende service, fijn contact. Ga zo door, zeer tevreden.

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!