Beter slapen vanaf dag 1

Je baby zit strak en geborgen in de baarmoeder. De overgang naar de buitenwereld is groot: ademhalen, licht, geluid, ruimte om te bewegen. Ook slapen in een bed is even wennen. Het NUNKI lakentje helpt een handje. Door diepe druk ervaart je baby dat fijne en vertrouwde baarmoedergevoel in bed. Zo kan je baby rustig slapen vanaf de geboorte.

BEKIJK DE NUNKI


Het baarmoedergevoel

Als je zwanger bent hoef je eigenlijk niks te doen. Alles wat je baby nodig heeft, vindt hij in de buik. In de veilige cocon krijgt je baby constant zuurstof en voeding. Prikkels zoals geluid en licht komen gedempt binnen. Het is er krap en warm en je baby schommelt vertraagd heen en weer in het vruchtwater als jij beweegt. Alles is fijn en comfortabel.

Je baby heeft een jetlag

Ineens moet je baby zijn veilige warme huisje verlaten. Alles is nieuw: ademhalen, harde geluiden, fel licht, veranderende temperatuur, kleertjes op de huid, de smaak van melk. Je baby heeft nog geen slaapritme. In de buik deed hij gewoon af en toe een dutje. Het verschil tussen dag en nacht kent hij niet. Wat een schok! 


Help je baby slapen vanaf dag 1

Elke baby heeft zijn eigen unieke ritme. Langzaam moet hij gaan wennen aan het ritme van jouw gezin. Je kan hem niet dwingen te slapen, maar je kan wel zorgen voor de ideale omstandigheden. Het NUNKI lakentje zorgt voor de geborgenheid die je baby zo hard nodig heeft. Strak instoppen is supersimpel en het lakentje kan niet losraken. Zo ervaart je baby dag en nacht dat fijne baarmoedergevoel veilig in bed.

✓ Het vertrouwde baarmoedergevoel in bed
✓ Rust & regelmaat: 1 manier van instoppen
✓ Vast slaapritueel vanaf dag 1 


Fedde&Kees knuffelt je baby in slaap

Niets is fijner dan een stevige knuffel van mama of papa, maar je kunt niet altijd in de buurt zijn. Als je baby gaat slapen zorgt het NUNKI lakentje voor die stevige knuffel in bed. Door de elastische stof aan de bovenkant ontstaat er een diepe druk sensatie op het bovenlichaam. Dit helpt je baby ontspannen en prikkels te verwerken, net zoals in de baarmoeder.

Zo knuffelt Fedde&Kees je baby veilig in slaap!

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 300+ reviews

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!