Beter slapen vanaf dag 1

Je baby zit strak en geborgen in de baarmoeder. De overgang naar de buitenwereld is groot: ademhalen, licht, geluid, ruimte om te bewegen. Ook slapen in een bed is even wennen. Het NUNKI lakentje helpt een handje. Door diepe druk ervaart je baby dat fijne en vertrouwde baarmoedergevoel in bed. Zo kan je baby rustig slapen vanaf de geboorte.

BEKIJK DE NUNKI


Het baarmoedergevoel

Als je zwanger bent hoef je eigenlijk niks te doen. Alles wat je baby nodig heeft, vindt hij in de buik. In de veilige cocon krijgt je baby constant zuurstof en voeding. Prikkels zoals geluid en licht komen gedempt binnen. Het is er krap en warm en je baby schommelt vertraagd heen en weer in het vruchtwater als jij beweegt. Alles is fijn en comfortabel.

Je baby heeft een jetlag

Ineens moet je baby zijn veilige warme huisje verlaten. Alles is nieuw: ademhalen, harde geluiden, fel licht, veranderende temperatuur, kleertjes op de huid, de smaak van melk. Je baby heeft nog geen slaapritme. In de buik deed hij gewoon af en toe een dutje. Het verschil tussen dag en nacht kent hij niet. Wat een schok! 


Help je baby slapen vanaf dag 1

Elke baby heeft zijn eigen unieke ritme. Langzaam moet hij gaan wennen aan het ritme van jouw gezin. Je kan hem niet dwingen te slapen, maar je kan wel zorgen voor de ideale omstandigheden. Het NUNKI lakentje zorgt voor de geborgenheid die je baby zo hard nodig heeft. Strak instoppen is supersimpel en het lakentje kan niet losraken. Zo ervaart je baby dag en nacht dat fijne baarmoedergevoel veilig in bed.

✓ Het vertrouwde baarmoedergevoel in bed
✓ Rust & regelmaat: 1 manier van instoppen
✓ Vast slaapritueel vanaf dag 1 


Fedde&Kees knuffelt je baby in slaap

Niets is fijner dan een stevige knuffel van mama of papa, maar je kunt niet altijd in de buurt zijn. Als je baby gaat slapen zorgt het NUNKI lakentje voor die stevige knuffel in bed. Door de elastische stof aan de bovenkant ontstaat er een diepe druk sensatie op het bovenlichaam. Dit helpt je baby ontspannen en prikkels te verwerken, net zoals in de baarmoeder.

Zo knuffelt Fedde&Kees je baby veilig in slaap!

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 110+ reviews

 • Cara Molenaar 6 december 2021
  WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT

  Mijn kleine meisje van 4 maanden woelde zich elke nacht wakker rond 3/4 uur en bleef daarna woelen. Eerste nacht in het slaapzakje en onder het lakentje zitten erop. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, omdat ik dacht dat zij zou moeten wennen, maar ze heeft gewoon de heel nacht doorgeslapen zonder wakker te worden. Wat een fantastisch product, kan het iedereen met een onrustige slaper aanraden. En dank je wel, Frederieke, voor de geweldig service, jouw steun en advies via Whatsapp!

 • Ammadee Middelkoop 14 december 2021
  JAMMER DAT DIT NIET EERDER BESTOND

  Beste Frederieke, graag wil ik je bedanken voor deze geweldige uitvindingen. De combinatie van het laken en de slaapzak werkt super voor onze derde zoon Reza. Zonder enig probleem overgestapt vanuit een swaddle inbakerdoek. Hij slaapt heerlijk rustig en de hele nacht door. Zo jammer dat dit nog niet bestond bij zijn oudere broers,, want dat had ons erg geholpen destijds

 • Patricia Barnhoorn 8 december 2021
  HIJ SLAAPT ALS EEN ROOSJE

  Bijna 3 jaar geleden waren we hopeloos opzoek naar een oplossing voor onze zoon die niet kon slapen. Gezien hij met 4weken al kon rollen mochten we niet inbakeren. Per toeval kwamen we fedde kees tegen, toen nog redelijk nieuw. Na een belletje van Fredererique, hebben we besloten het NUNKI lakentje en de BUNDI slaapzak aan te schaffen. Het voelde als ons laatste red middel. Na 3dagen oefenen, sliep onze zoon als een roosje!

 • Collin Geraedts 23 februari 2021
  WAT EEN FANTASTISCH LAKENTJE!

  Ons kleine schatje sliep al redelijk snel door met behulp van een inbaker slaapzakje van dream to swaddle (onze kleine sabbelt graag aan zijn handjes). Maar werd wel nog vaak rond de klok van 04.30 wakker van zijn eigen gewiebel. Lag dan vaak ook helemaal schuin in de co sleeper. Nu gaat hij sinds een paar weken naar de opvang en lukte het door slapen ook niet meer echt. Uiteindelijk besloten om toch maar een keertje het NUNKI lakentje te proberen. En ik kan zeggen deze werkt super! Hij slaapt weer door en blijft rustig liggen! Echt een aanrader!

 • Sev van Dijk 2 februari 2021
  WIJ ZIJN ZO BLIJ MET HET SLAAPZAKJE EN LAKENTJE !

  Onze zoon werd meerdere malen wakker in de nacht (lees om de twee uur). Sinds eergisteren gaat het zo goed ! Eerst sliep hij van 23:00 tot 05:00 en gister van 22:30 tot 07:15. We love Fedde en Kees !

 • Anniek de Ronde 25 januari 2021
  HEEL BLIJ MET DE LAKENTJES

  Onze dochter slaapt er heerlijk onder! Losse lakens / instoppen is verleden tijd, ze ligt altijd lekker toegestopt. Wij hadden met 1 lakentje een klein defect, dit werd direct opgelost. Uitstekende service, fijn contact. Ga zo door, zeer tevreden.

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!