Slaapproblemen bij baby’s ouder dan 6 maanden en 1 jaar of ouderWanneer je baby slecht slaapt heeft dat waarschijnlijk te maken met het gebrek aan geborgenheid. Jonge baby’s worden om die reden vaak ingebakerd, maar dat is een heftige methode die afgeraden wordt zodra je baby kan omrollen. Met de Fedde&Kees methode kun je je baby van 6 maanden of ouder op een andere manier geborgenheid geven.


Oplossen van slaapproblemen bij baby’s ouder dan 6 maanden

De Fedde&Kees methode bestaat uit de combinatie van het NUNKI lakentje en het BUNDI slaapzakje tot 9 maanden. Ideaal als jouw kindje al gewend is aan inbakeren, maar het tijd wordt om af te bouwen. Het NUNKI lakentje vertraagt het moment dat baby’s gaan omrollen, waardoor je de combinatie, langer dan algemeen geadviseerd, kan gebruiken voor het afbouwen van inbakeren. Sommige kindjes hebben nou eenmaal iets meer tijd nodig.

Slaapproblemen bij baby’s van 1 jaar of ouder

Het NUNKI lakentje alleen biedt een veilige en prettige manier van instoppen voor kindjes tot ongeveer 3 jaar. Slaapproblemen bij baby’s van ongeveer 1 jaar of ouder hebben vaak te maken met onrust in het lichaam. Beweegt jouw kindje veel, dan is de kans groot dat de lakens losraken. Met het NUNKI lakentje van Fedde&Kees kan dat niet, want het lakentje gaat om het matras heen.

Supersimpel strak instoppen

Je kindje strak instoppen is simpel: je zet het lakentje op spanning en ritst het dicht. Zo creëer je een diepe druk sensatie die zorgt voor een gevoel van geborgenheid en begrenzing. Het lakentje fixeert niet en biedt daardoor bewegingsvrijheid. Oudere baby’s kunnen dan elke gewenste slaaphouding aannemen. Zo kunnen zij op hun eigen manier ontspannen en rustig in slaap vallen.

Ontdek hoe naar bed gaan een ontspannen en liefdevol moment wordt, met de rust en regelmaat die jouw kindje zo hard nodig heeft. Bijna elke ouder ziet slaapverbetering na slechts een week!

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 300+ reviews

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!