Slaapproblemen bij baby’s ouder dan 6 maanden en 1 jaar of ouderWanneer je baby slecht slaapt heeft dat waarschijnlijk te maken met het gebrek aan geborgenheid. Jonge baby’s worden om die reden vaak ingebakerd, maar dat is een heftige methode die afgeraden wordt zodra je baby kan omrollen. Met de Fedde&Kees methode kun je je baby van 6 maanden of ouder op een andere manier geborgenheid geven.


Oplossen van slaapproblemen bij baby’s ouder dan 6 maanden

De Fedde&Kees methode bestaat uit de combinatie van het NUNKI lakentje en het BUNDI slaapzakje tot 9 maanden. Ideaal als jouw kindje al gewend is aan inbakeren, maar het tijd wordt om af te bouwen. Het NUNKI lakentje vertraagt het moment dat baby’s gaan omrollen, waardoor je de combinatie, langer dan algemeen geadviseerd, kan gebruiken voor het afbouwen van inbakeren. Sommige kindjes hebben nou eenmaal iets meer tijd nodig.

Slaapproblemen bij baby’s van 1 jaar of ouder

Het NUNKI lakentje alleen biedt een veilige en prettige manier van instoppen voor kindjes tot ongeveer 3 jaar. Slaapproblemen bij baby’s van ongeveer 1 jaar of ouder hebben vaak te maken met onrust in het lichaam. Beweegt jouw kindje veel, dan is de kans groot dat de lakens losraken. Met het NUNKI lakentje van Fedde&Kees kan dat niet, want het lakentje gaat om het matras heen.

Supersimpel strak instoppen

Je kindje strak instoppen is simpel: je zet het lakentje op spanning en ritst het dicht. Zo creëer je een diepe druk sensatie die zorgt voor een gevoel van geborgenheid en begrenzing. Het lakentje fixeert niet en biedt daardoor bewegingsvrijheid. Oudere baby’s kunnen dan elke gewenste slaaphouding aannemen. Zo kunnen zij op hun eigen manier ontspannen en rustig in slaap vallen.

Ontdek hoe naar bed gaan een ontspannen en liefdevol moment wordt, met de rust en regelmaat die jouw kindje zo hard nodig heeft. Bijna elke ouder ziet slaapverbetering na slechts een week!

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 110+ reviews

 • Cara Molenaar 6 december 2021
  WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT

  Mijn kleine meisje van 4 maanden woelde zich elke nacht wakker rond 3/4 uur en bleef daarna woelen. Eerste nacht in het slaapzakje en onder het lakentje zitten erop. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, omdat ik dacht dat zij zou moeten wennen, maar ze heeft gewoon de heel nacht doorgeslapen zonder wakker te worden. Wat een fantastisch product, kan het iedereen met een onrustige slaper aanraden. En dank je wel, Frederieke, voor de geweldig service, jouw steun en advies via Whatsapp!

 • Ammadee Middelkoop 14 december 2021
  JAMMER DAT DIT NIET EERDER BESTOND

  Beste Frederieke, graag wil ik je bedanken voor deze geweldige uitvindingen. De combinatie van het laken en de slaapzak werkt super voor onze derde zoon Reza. Zonder enig probleem overgestapt vanuit een swaddle inbakerdoek. Hij slaapt heerlijk rustig en de hele nacht door. Zo jammer dat dit nog niet bestond bij zijn oudere broers,, want dat had ons erg geholpen destijds

 • Patricia Barnhoorn 8 december 2021
  HIJ SLAAPT ALS EEN ROOSJE

  Bijna 3 jaar geleden waren we hopeloos opzoek naar een oplossing voor onze zoon die niet kon slapen. Gezien hij met 4weken al kon rollen mochten we niet inbakeren. Per toeval kwamen we fedde kees tegen, toen nog redelijk nieuw. Na een belletje van Fredererique, hebben we besloten het NUNKI lakentje en de BUNDI slaapzak aan te schaffen. Het voelde als ons laatste red middel. Na 3dagen oefenen, sliep onze zoon als een roosje!

 • Collin Geraedts 23 februari 2021
  WAT EEN FANTASTISCH LAKENTJE!

  Ons kleine schatje sliep al redelijk snel door met behulp van een inbaker slaapzakje van dream to swaddle (onze kleine sabbelt graag aan zijn handjes). Maar werd wel nog vaak rond de klok van 04.30 wakker van zijn eigen gewiebel. Lag dan vaak ook helemaal schuin in de co sleeper. Nu gaat hij sinds een paar weken naar de opvang en lukte het door slapen ook niet meer echt. Uiteindelijk besloten om toch maar een keertje het NUNKI lakentje te proberen. En ik kan zeggen deze werkt super! Hij slaapt weer door en blijft rustig liggen! Echt een aanrader!

 • Sev van Dijk 2 februari 2021
  WIJ ZIJN ZO BLIJ MET HET SLAAPZAKJE EN LAKENTJE !

  Onze zoon werd meerdere malen wakker in de nacht (lees om de twee uur). Sinds eergisteren gaat het zo goed ! Eerst sliep hij van 23:00 tot 05:00 en gister van 22:30 tot 07:15. We love Fedde en Kees !

 • Anniek de Ronde 25 januari 2021
  HEEL BLIJ MET DE LAKENTJES

  Onze dochter slaapt er heerlijk onder! Losse lakens / instoppen is verleden tijd, ze ligt altijd lekker toegestopt. Wij hadden met 1 lakentje een klein defect, dit werd direct opgelost. Uitstekende service, fijn contact. Ga zo door, zeer tevreden.

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!