Baby's slapen beter met Fedde&Kees

AANBEVOLEN DOOR O.A.:

Ontdek of jouw baby beter gaat slapen

40.000+ baby's slapen beter met Fedde&Kees. Probeer het 3 weken uit en ontdek of deze unieke methode ook werkt voor jouw baby.

NUNKI lakentje

✓ Strak instoppen wordt supersimpel
✓ Helpt prikkels verwerken
✓ Veilig: kan niet losraken

BUNDI slaapzakje

✓ Mild inbakeren & afbouwen in stapjes
✓ Alles-in-één slaapzakje

Zo valt en blijft je kindje rustig in slaap.

Wat zijn de kosten?
NUNKI lakentje: 20 euro
BUNDI slaapzakje: 20 euro
Beide producten: 40 euro

Try out in 3 stappen

Aanvragen

Vraag een Try Out aan en ontvang een persoonlijk advies. Bestel de product(en) op basis van het gegeven advies en de gegeven instructies. Let op! Als je bestelt, betaal je dus het volledige aankoopbedrag.

Proberen

Als je de producten ontvangt, bewaar je de originele verpakking.
Je probeert 3 weken uit of onze unieke methode werkt voor jouw kindje. Je houdt ons op de hoogte en krijgt tussendoor tips en adviezen.

Houden of terugsturen

Ben je tevreden? Dan gebeurt er niets. Je houdt aangeschafte product(en). Als je niet tevreden bent, stuur je product(en) terug en krijg je het aankoopbedrag minus de Try Out-kosten teruggestort op je rekening.

Onze blije klanten

Reviews

“Top product! Ons beweeglijke meisje slaapt sindsdien een stuk rustiger.”

“Mijn zoontje slaapt heerlijk onder zijn lakentje en kan zijn lakentje niet van hem af doen. Hij is vaak gelijk stil ik het lakentje dichtrits en valt dan bijna direct in slaap. Een hele goede aankoop hier.”

“Musthave voor je kleintje! Gezien de prijs twijfelde ik eerst over de aanschaf van het lakentje. Ik heb gebruik gemaakt van de Try Out service. Naast de supergoede begeleiding van F&K, sliep mijn dochtertje ineens een stuk rustiger! En haar ochtenden beginnen niet meer voor 6.00u. Baby blij, pa en ma blij 😄”

“Mijn dochter was heel onrustig bij het naar bed gaan. Ze sloeg met armen en benen en het duurde 45 tot 75 minuten voordat ze sliep. De laatste dagen, voor het gebruik van het laken, moest ik haar zelfs in slaap wiegen. Omdat ik dat geen prettige ontwikkeling vond heb ik contact gezocht met Fedde&Kees. Nu slaapt mijn dochter overdag binnen 3/4 minuten en 's avonds duurt het maximaal 10 minuten. En dat zonder gewiebel of gekrijs. Heerlijk!”

Hoe werkt Nunki?

Bekijk de video en ontdek het NUNKI lakentje in 1 minuut.

Benieuwd of het NUNKI lakentje werkt voor jou kindje? Probeer het nu 3 weken uit!

Trusted by experts:

“Ik was al lang op zoek naar een methode om diepe druk toe te passen bij jonge kindjes, vooral bij de onrustige slapers. Dit concept is geniaal in zijn eenvoud.”

“Als kraamverzorgende zie ik veel baby's druk bewegen met hun armen om in slaap te komen, met het gebruik van het NUNKI lakentje voelen ze gelijk geborgenheid en vallen ze sneller en dieper in slaap.”

Instagram @feddekees