Mild alternatief voor het inbakeren van je baby


Het NUNKI lakentje en BUNDI slaapzakje van Fedde&Kees zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s die onrustig slapen. Samen bieden ze een mild alternatief voor het inbakeren van je baby. Je kindje heeft net iets meer bewegingsvrijheid dan bij het traditioneel inbakeren en het instoppen met het lakentje is een stuk gemakkelijker.

Je baby inbakeren of niet?

Twijfel je of je je baby wil inbakeren of niet? Dat snappen wij helemaal. Traditioneel inbakeren is een vrij heftige, ingewikkelde en tijdrovende methode om je baby rustig te krijgen. Toch vallen veel baby’s gemakkelijker in slaap als ze niet meer ongecontroleerd kunnen bewegen. Bij Fedde&Kees zijn we daarom fan van een milder alternatief van inbakeren. Met onze producten heeft je baby net wat meer bewegingsvrijheid, mét alle voordelen van traditioneel inbakeren.

Bekijk de follow up set


Strak instoppen met het NUNKI lakentje

Je baby strak instoppen wordt kinderspel met het NUNKI lakentje. De diepe druk sensatie biedt je kindje direct geborgenheid en begrenzing. Het lakentje doe je met klittenband om het matras heen. Om je baby in te stoppen hoef je het lakentje alleen nog maar op spanning te zetten en dicht te ritsen. Dit is simpel én veilig, want je baby kan niet meer verstrengeld raken in de lakens.

Baby inbakeren met het BUNDI slaapzakje

Het BUNDI slaapzakje vormt samen met het NUNKI lakentje een mild alternatief voor inbakeren. Je hoeft niet aan de slag met ingewikkelde doeken, maar trekt je kindje simpelweg het slaapzakje aan. Je ritst de mouwtjes vast aan het lijf, waardoor je baby minder bewegingsvrijheid heeft. Zo kan je baby zich beter overgeven aan de slaap. Afbouwen gaat gemakkelijk door de rits telkens iets hoger te doen. Het BUNDI slaapzakje werkt het meest effectief in combinatie met het NUNKI lakentje. 

Is Fedde&Kees geschikt voor mijn kindje?

De doordachte methode van Fedde&Kees past bij vrijwel ieder kindje: van pasgeboren baby tot 12 maanden. Het NUNKI lakentje is zelfs geschikt voor kindjes tot ongeveer 3 jaar! Ons lakentje fixeert niet, dus baby’s kunnen ook veilig in de hoerahouding liggen. Bij kindjes met heupdysplasie, reflux en eczeem wordt inbakeren afgeraden, maar ook voor deze kindjes werkt Fedde&Kees prettig en veilig.

Twijfel je of de Fedde&Kees methode past bij jouw kindje? Neem gerust contact met ons op! We hebben al vele duizenden baby’s (en ouders) geholpen aan een betere nachtrust en denken graag met je mee.

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 300+ reviews

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!