Mild alternatief voor het inbakeren van je baby


Het NUNKI lakentje en BUNDI slaapzakje van Fedde&Kees zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s die onrustig slapen. Samen bieden ze een mild alternatief voor het inbakeren van je baby. Je kindje heeft net iets meer bewegingsvrijheid dan bij het traditioneel inbakeren en het instoppen met het lakentje is een stuk gemakkelijker.

Je baby inbakeren of niet?

Twijfel je of je je baby wil inbakeren of niet? Dat snappen wij helemaal. Traditioneel inbakeren is een vrij heftige, ingewikkelde en tijdrovende methode om je baby rustig te krijgen. Toch vallen veel baby’s gemakkelijker in slaap als ze niet meer ongecontroleerd kunnen bewegen. Bij Fedde&Kees zijn we daarom fan van een milder alternatief van inbakeren. Met onze producten heeft je baby net wat meer bewegingsvrijheid, mét alle voordelen van traditioneel inbakeren.

Bekijk de follow up set


Strak instoppen met het NUNKI lakentje

Je baby strak instoppen wordt kinderspel met het NUNKI lakentje. De diepe druk sensatie biedt je kindje direct geborgenheid en begrenzing. Het lakentje doe je met klittenband om het matras heen. Om je baby in te stoppen hoef je het lakentje alleen nog maar op spanning te zetten en dicht te ritsen. Dit is simpel én veilig, want je baby kan niet meer verstrengeld raken in de lakens.

Baby inbakeren met het BUNDI slaapzakje

Het BUNDI slaapzakje vormt samen met het NUNKI lakentje een mild alternatief voor inbakeren. Je hoeft niet aan de slag met ingewikkelde doeken, maar trekt je kindje simpelweg het slaapzakje aan. Je ritst de mouwtjes vast aan het lijf, waardoor je baby minder bewegingsvrijheid heeft. Zo kan je baby zich beter overgeven aan de slaap. Afbouwen gaat gemakkelijk door de rits telkens iets hoger te doen. Het BUNDI slaapzakje werkt het meest effectief in combinatie met het NUNKI lakentje. 

Is Fedde&Kees geschikt voor mijn kindje?

De doordachte methode van Fedde&Kees past bij vrijwel ieder kindje: van pasgeboren baby tot 12 maanden. Het NUNKI lakentje is zelfs geschikt voor kindjes tot ongeveer 3 jaar! Ons lakentje fixeert niet, dus baby’s kunnen ook veilig in de hoerahouding liggen. Bij kindjes met heupdysplasie, reflux en eczeem wordt inbakeren afgeraden, maar ook voor deze kindjes werkt Fedde&Kees prettig en veilig.

Twijfel je of de Fedde&Kees methode past bij jouw kindje? Neem gerust contact met ons op! We hebben al vele duizenden baby’s (en ouders) geholpen aan een betere nachtrust en denken graag met je mee.

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 110+ reviews

 • Cara Molenaar 6 december 2021
  WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT

  Mijn kleine meisje van 4 maanden woelde zich elke nacht wakker rond 3/4 uur en bleef daarna woelen. Eerste nacht in het slaapzakje en onder het lakentje zitten erop. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, omdat ik dacht dat zij zou moeten wennen, maar ze heeft gewoon de heel nacht doorgeslapen zonder wakker te worden. Wat een fantastisch product, kan het iedereen met een onrustige slaper aanraden. En dank je wel, Frederieke, voor de geweldig service, jouw steun en advies via Whatsapp!

 • Ammadee Middelkoop 14 december 2021
  JAMMER DAT DIT NIET EERDER BESTOND

  Beste Frederieke, graag wil ik je bedanken voor deze geweldige uitvindingen. De combinatie van het laken en de slaapzak werkt super voor onze derde zoon Reza. Zonder enig probleem overgestapt vanuit een swaddle inbakerdoek. Hij slaapt heerlijk rustig en de hele nacht door. Zo jammer dat dit nog niet bestond bij zijn oudere broers,, want dat had ons erg geholpen destijds

 • Patricia Barnhoorn 8 december 2021
  HIJ SLAAPT ALS EEN ROOSJE

  Bijna 3 jaar geleden waren we hopeloos opzoek naar een oplossing voor onze zoon die niet kon slapen. Gezien hij met 4weken al kon rollen mochten we niet inbakeren. Per toeval kwamen we fedde kees tegen, toen nog redelijk nieuw. Na een belletje van Fredererique, hebben we besloten het NUNKI lakentje en de BUNDI slaapzak aan te schaffen. Het voelde als ons laatste red middel. Na 3dagen oefenen, sliep onze zoon als een roosje!

 • Collin Geraedts 23 februari 2021
  WAT EEN FANTASTISCH LAKENTJE!

  Ons kleine schatje sliep al redelijk snel door met behulp van een inbaker slaapzakje van dream to swaddle (onze kleine sabbelt graag aan zijn handjes). Maar werd wel nog vaak rond de klok van 04.30 wakker van zijn eigen gewiebel. Lag dan vaak ook helemaal schuin in de co sleeper. Nu gaat hij sinds een paar weken naar de opvang en lukte het door slapen ook niet meer echt. Uiteindelijk besloten om toch maar een keertje het NUNKI lakentje te proberen. En ik kan zeggen deze werkt super! Hij slaapt weer door en blijft rustig liggen! Echt een aanrader!

 • Sev van Dijk 2 februari 2021
  WIJ ZIJN ZO BLIJ MET HET SLAAPZAKJE EN LAKENTJE !

  Onze zoon werd meerdere malen wakker in de nacht (lees om de twee uur). Sinds eergisteren gaat het zo goed ! Eerst sliep hij van 23:00 tot 05:00 en gister van 22:30 tot 07:15. We love Fedde en Kees !

 • Anniek de Ronde 25 januari 2021
  HEEL BLIJ MET DE LAKENTJES

  Onze dochter slaapt er heerlijk onder! Losse lakens / instoppen is verleden tijd, ze ligt altijd lekker toegestopt. Wij hadden met 1 lakentje een klein defect, dit werd direct opgelost. Uitstekende service, fijn contact. Ga zo door, zeer tevreden.

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!