Over Fedde&Kees

Fedde&Kees maakt producten waarmee jouw kindje beter slaapt. De Fedde&Kees methode heeft een oplossing voor elke fase: van pasgeboren baby tot ouder kindje.

Mijn zoontje Fedde kon niet slapen

Fedde&Kees is ontstaan uit pure wanhoop. Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe het is als je baby slecht slaapt. Mijn jongste zoon Fedde was een huilbaby en moeilijke slaper omdat hij verborgen reflux had. Mijn man en ik hebben uren bij zijn bedje gestaan. We hebben alles geprobeerd en ik was verbaasd dat ik geen oplossing kon vinden. Daarom ging ik zelf naar de tekentafel.

Fedde (geboren in 2017)
Ik had geen ervaring met productontwikkeling, maar was vastberaden om iets te bedenken waarmee Fedde zou leren slapen. Na veel onderzoek en testen was NUNKI geboren: een handige manier van strak instoppen waar Fedde eindelijk rustig van werd.

40.000 baby's slapen beter met Fedde&Kees

In 2018 ging deze website live en in 2019 won het NUNKI lakentje twee Baby Innovation Awards. Inmiddels slapen meer dan 40.000 baby’s beter met Fedde&Kees.

Dit is de korte versie. Het hele verhaal achter Fedde&Kees is heftig en heel persoonlijk. Het gaat over mijn beste vriendin, die haar kindje verloor aan wiegendood. En over een moeilijke zwangerschap, het gevoel dat je tekortschiet als moeder en wanhoop.

Liefs,

Frederieke

Mama van Lotte, Hidde, Jurre en Fedde

Bekend van:

ONZE KLANTEN HOUDEN VAN ONS!

Gebaseerd op 57 Facebook reviews

 • Cara Molenaar 6 december 2021
  WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT

  Mijn kleine meisje van 4 maanden woelde zich elke nacht wakker rond 3/4 uur en bleef daarna woelen. Eerste nacht in het slaapzakje en onder het lakentje zitten erop. Ik had mij voorbereid op een helse nacht, omdat ik dacht dat zij zou moeten wennen, maar ze heeft gewoon de heel nacht doorgeslapen zonder wakker te worden. Wat een fantastisch product, kan het iedereen met een onrustige slaper aanraden. En dank je wel, Frederieke, voor de geweldig service, jouw steun en advies via Whatsapp!

 • Ammadee Middelkoop 14 december 2021
  JAMMER DAT DIT NIET EERDER BESTOND

  Beste Frederieke, graag wil ik je bedanken voor deze geweldige uitvindingen. De combinatie van het laken en de slaapzak werkt super voor onze derde zoon Reza. Zonder enig probleem overgestapt vanuit een swaddle inbakerdoek. Hij slaapt heerlijk rustig en de hele nacht door. Zo jammer dat dit nog niet bestond bij zijn oudere broers,, want dat had ons erg geholpen destijds

 • Patricia Barnhoorn 8 december 2021
  HIJ SLAAPT ALS EEN ROOSJE

  Bijna 3 jaar geleden waren we hopeloos opzoek naar een oplossing voor onze zoon die niet kon slapen. Gezien hij met 4weken al kon rollen mochten we niet inbakeren. Per toeval kwamen we fedde kees tegen, toen nog redelijk nieuw. Na een belletje van Fredererique, hebben we besloten het NUNKI lakentje en de BUNDI slaapzak aan te schaffen. Het voelde als ons laatste red middel. Na 3dagen oefenen, sliep onze zoon als een roosje!

 • Collin Geraedts 23 februari 2021
  WAT EEN FANTASTISCH LAKENTJE!

  Ons kleine schatje sliep al redelijk snel door met behulp van een inbaker slaapzakje van dream to swaddle (onze kleine sabbelt graag aan zijn handjes). Maar werd wel nog vaak rond de klok van 04.30 wakker van zijn eigen gewiebel. Lag dan vaak ook helemaal schuin in de co sleeper. Nu gaat hij sinds een paar weken naar de opvang en lukte het door slapen ook niet meer echt. Uiteindelijk besloten om toch maar een keertje het NUNKI lakentje te proberen. En ik kan zeggen deze werkt super! Hij slaapt weer door en blijft rustig liggen! Echt een aanrader!

 • Sev van Dijk 2 februari 2021
  WIJ ZIJN ZO BLIJ MET HET SLAAPZAKJE EN LAKENTJE !

  Onze zoon werd meerdere malen wakker in de nacht (lees om de twee uur). Sinds eergisteren gaat het zo goed ! Eerst sliep hij van 23:00 tot 05:00 en gister van 22:30 tot 07:15. We love Fedde en Kees !

 • Anniek de Ronde 25 januari 2021
  HEEL BLIJ MET DE LAKENTJES

  Onze dochter slaapt er heerlijk onder! Losse lakens / instoppen is verleden tijd, ze ligt altijd lekker toegestopt. Wij hadden met 1 lakentje een klein defect, dit werd direct opgelost. Uitstekende service, fijn contact. Ga zo door, zeer tevreden.

Waarom onze klanten van ons houden:

Geborgenheid

Diepe druk en begrenzing zorgen voor geborgenheid. Zo valt én blijft je kindje rustig in slaap.

Makkelijk instoppen

Je baby instoppen is super simpel, iedereen kan het. Naar bed gaan wordt weer een liefdevol moment!

Gratis support

Je krijgt gratis support en advies van Fedde&Kees. Wij staan voor je klaar om jou te helpen!