Over Fedde&Kees

Fedde&Kees maakt producten waarmee jouw kindje beter slaapt. De Fedde&Kees methode heeft een oplossing voor elke fase: van pasgeboren baby tot ouder kindje.


Fedde kon niet slapen
Fedde&Kees is bedacht door Frederieke: “Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe het is als je baby slecht slaapt. Een onrustige baby heeft impact op je hele gezin. Mijn jongste zoon, Fedde, was een heel moeilijke slaper omdat hij verborgen reflux had. Ik was wanhopig en voelde me tekortschieten als moeder. Een baby heeft slaap nodig - en wij als ouders ook!”

Het idee van Fedde&Kees was geboren
Frederieke had iets nodig wat nog niet bestond. Vastberaden ging ze op een missie om gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen die baby’s genoeg geborgenheid bieden zodat ze rustig kunnen slapen. Het idee voor het Nunki lakentje en het Bundi slaapzakje was geboren. “Met de producten van Fedde&Kees is naar bed gaan weer een liefdevol moment. Geen gedoe met ingewikkelde doeken en losrakende lakens, maar gewoon simpel instoppen en dichtritsen. Fedde kreeg zijn nachtrust terug en wij ons leven! Dit gun ik alle ouders.”

Veiligheid staat voorop
Frederieke: “Een goede vriendin van mij is haar zoontje Kees verloren aan wiegendood toen hij 7 maanden oud was. Een indringende manier om te beseffen dat veiligheid zo ontzettend belangrijk is voor je baby. Met Fedde&Kees zorgen we daarom dat elke baby gemakkelijk, geborgen én vooral veilig kan slapen.”

Baby Innovation Awards
Het Nunki lakentje is zowel in Nederland als internationaal bekroond met de Baby Innovation Awards 2019. Awards om trots op te zijn! Nog trotser zijn we op het feit dat we met onze unieke methode vele duizenden baby’s en gezinnen helpen aan een goede nachtrust.