Het Nunki lakentje wint de Baby Innovation Award 2019.

Met grote trots mag ik je vertellen dat het Nunki lakentje de Baby Innovation Award 2019 gisteren tijdens de Negenmaanden Beurs gewonnen heeft.

Wat had ik dit gehoopt, wat heb ik hier hard voor gewerkt. Zonder de Award wist ik al dat het een bijzonder product is geworden, de feedback van de ouders die het tot nu toe gebruiken is overweldigend, met nu het winnen van de Award is de cirkel rond want dit is niet alleen een bevestiging van de ouders maar ook van deskundigen.

Ik hou het kort want over een uurtje zit ik weer in de auto naar de RAI, dag 2. Na de Negenmaanden Beurs ga ik er eens rustig voor zitten en mijn beurs ervaringen met jullie delen.

Mijn dank is heel groot naar iedereen om me heen die dit mogelijk heeft gemaakt. Ik heb een hele fijne groep mensen om mij heen die mij steunen en adviseren waardoor ik kan doen wat ik doe. Maar mijn grootste dank gaat uit naar mijn gezin. Want samen doen wij dit, mijn kinderen helpen en steunen mij waar ze kunnen, voor hen is het af en toe best pittig want mama is druk. Gelukkig heb ik een fantastische oppas, Moniek, die onmisbaar is geworden in ons gezin. Maar vooral mijn man, Ewoud, mijn steun en toeverlaat, wat ben ik ontzettend dankbaar en blij dat jij nog altijd naast mij staat.

 

Nunki lakentje wint Baby Innovation Award 2019

Stand Fedde&Kees Negenmaanden Beurs 2019

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!