Hoe kun je het beste het Bundi slaapzakje afbouwen?

Je kunt je kleintje stapsgewijs leren met steeds meer bewegingsruimte om te gaan. Dit doe je door telkens de ritsen onder de mouwen minder ver dicht te doen. Ondertussen neemt het lakentje de geborgenheid van het inbakeren over, waardoor ze sneller ontspannen, in slaap vallen en in een diepere slaap komen.

Handig is om eerst te beginnen met de overdag slaapjes, dit heeft het minste impact op je eigen nachtrust. Help je kindje met het afbouwen door telkens de armpjes onder het lakentje te leggen als deze toch naar boven komen en ze zichzelf hiermee wakker houden. Het is echt een proces dat je met je kleintje aan moet gaan. Blijven herhalen, geef niet op, het kan echt eventjes duren.

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!