Kinderfysiotherapeut M. van Driel (2018)

Mevr. van Driel zegt:

"Het is wonderlijk dat er niet eerder iets is ontwikkeld zoals het lakentje van Fedde&Kees!"

Overprikkelde baby’s en huilbaby’s, maar ook baby’s die het moment om alleen in een bedje in slaap te vallen moeilijk vinden, hebben baat bij het lakentje van Fedde&Kees. Het lakentje geeft diepe druk rondom het rompje en geeft de onrustige armpjes rust. Diepe druk geeft een geborgen gevoel en werkt rustgevend. Het is als een fijne knuffel van papa of mama. Het lakentje is van katoen, heel veilig en daarnaast nog eens heel makkelijk in gebruik."

 

Frederieke Meihuizen

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!