Pediatric physiotherapist M. van Driel (2018)

Mrs. van Driel says:

"It's amazing that something like the Fedde&Kees sheet hasn't been developed before!"

Overstimulated babies and cry babies, but also babies who find it difficult to fall asleep alone in a bed, benefit from the sheet from Fedde&Kees. The sheet gives deep pressure around the body and gives rest to the restless arms. Deep pressure gives a sense of security and has a calming effect. It's like a nice hug from mom or dad. The sheet is made of cotton, very safe and also very easy to use."

Frederieke Meihuizen

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!