Try Out Service

Zo af en toe wordt mij de vraag gesteld of de producten uitgeprobeerd kunnen worden, want als het werkt is het de investering meer dan waard. Sinds kort kun je het Nunki lakentje huren bij www.wieghuren.nl, dus dit is altijd een mogelijkheid wat betreft het Nunki lakentje. Fedde&Kees is niet ingericht om de producten te verhuren maar toch wil ik ouders de mogelijkheid bieden de producten uit te proberen.

Fedde&Kees heeft de volgende constructie bedacht:

Je krijgt, na aanschaf via de website, de product(en) nieuw toegestuurd.
Je krijgt 3 weken de tijd om het uit te proberen.
Je krijgt in deze 3 weken advies en begeleiding vanuit Fedde&Kees waar nodig.

Mogelijke uitkomsten na 3 weken Try Out:

  • Je ervaart het positieve effect van de producten en besluit de product(en) te houden. Helemaal prima, geef Fedde&Kees een seintje, altijd leuk. Er hoeft verder niks te gebeuren want alles wat je gekregen hebt is nieuw!
  • Je wilt de product(en) niet aanschaffen en terugsturen omdat het, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen. Je stuurt Fedde&Kees, binnen de termijn van de 3 weken Try Out, een verzoek voor het retourneren. Bij de bestelling ontvang je hiervoor een retourlabel van PostNL. Zodra Fedde&Kees de producten ontvangen heeft zullen we het bedrag minus de Try Out kosten terug storten op de rekening die bij aanschaf gebruikt is.
  • Je stuurt de product(en) ongebruikt en in de verpakking retour. Dan gelden de reguliere retourvoorwaarden. Als de retour bij Fedde&Kees verwerkt wordt krijgt je het bedrag minus de retourkosten van het retourlabel PostNL terug gestort.

Try Out Service:

3 weken Proef
Begeleiding en advies vanuit Fedde&Kees

Bundi Slaapzakje*          : € 27,50
Nunki Lakentje*              : € 32,50
Set = Nunki & Bundi*     : € 47,50

*deze Try out kosten gelden voor elke kleur en elke maat.
*Lees hier de overige voorwaarden voor de Try Out Service.

Werkwijze:

Vul onderstaand contact formulier in met een terugbel verzoek voor de Try Out Service. Fedde&Kees zal uiterlijk binnen 2 werkdagen contact opnemen op het aangegeven telefoonnummer. Samen met Frederieke (eigenaresse van Fedde&Kees) wordt er gekeken naar de situatie met jouw kleintje en zal zij een advies geven. Vanaf daar wordt besproken hoe verder....