Try Out Service

Zo af en toe wordt mij de vraag gesteld of je de producten kan uitproberen. Elke baby is anders en elke situatie kan toch net anders zijn. Vind je het fijn om wat begeleiding te krijgen in het gebruik dan is deze Try Out service misschien wel iets voor jou. Je krijgt 3 weken de tijd om onder begeleiding de producten uit te proberen. Werkt het toch niet dan kun je het/de product(en) retour sturen en krijg je een gedeelte van je aankoop bedrag terug. De begeleiding is gratis!

Zo werkt onze Try Out Service

Je krijgt, na aanschaf via de website, de product(en) nieuw toegestuurd.
Je krijgt 3 weken de tijd om het uit te proberen.
Je krijgt in deze 3 weken advies en begeleiding vanuit Fedde&Kees waar nodig.

Mogelijke uitkomsten na 3 weken Try Out:

  • Je ervaart het positieve effect van de producten en besluit de product(en) te houden. Helemaal prima, geef Fedde&Kees een seintje, altijd leuk. Er hoeft verder niks te gebeuren want alles wat je gekregen hebt is nieuw!
  • Je wilt de product(en) niet aanschaffen en terugsturen omdat het, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen. Je stuurt Fedde&Kees, binnen de termijn van de 3 weken Try Out, een verzoek voor het retourneren. Bij de bestelling ontvang je hiervoor een retourlabel van PostNL. Zodra Fedde&Kees de producten ontvangen heeft zullen we het bedrag minus de Try Out kosten terug storten op de rekening die bij aanschaf gebruikt is.
  • Je stuurt de product(en) ongebruikt en in de verpakking retour. Dan gelden de reguliere retourvoorwaarden. Als de retour bij Fedde&Kees verwerkt wordt krijgt je het bedrag minus de retourkosten van het retourlabel PostNL terug gestort.

Try Out Service:

3 weken Proef
Begeleiding en advies vanuit Fedde&Kees

Bundi Slaapzakje*          :  27,50 euro
Nunki Lakentje*              :  32,50 euro
Set = Nunki & Bundi*      : 47,50 eruo

*deze Try out kosten gelden voor elke kleur en elke maat.
*Lees de overige voorwaarden voor de Try Out Service.

Werkwijze:

Vul onderstaand contact formulier in met een terugbel verzoek voor de Try Out Service. Fedde&Kees zal uiterlijk binnen 2 werkdagen contact opnemen op het aangegeven telefoonnummer. Als eigenaresse van Fedde&Kees kijk ik samen met jou naar de situatie van jouw kleintje en geef ik een advies. Daarna bespreken we hoe verder....