Zomervakantie 2022

Wat niet iedereen weet is dat Fedde&Kees nog maar gerund wordt door 2 personen. 

Fedde&Kees is hard aan het groeien en hopelijk is het in de toekomst mogelijk meer hulp erbij te halen om de werkzaamheden te verdelen, vooral tijdens de vakantie tijd.

Maar tot het zo ver is doen wij alles zelf, elk pakketje pakken wij zelf in en elke klant staan wij persoonlijk te woord. Dit is heel hard werken wat wij heel graag doen!

Naast het werk voor Fedde&Kees ben ik ook mama van 4 kinderen.
Lotte is 12, Hidde 10, Jurre 6 en Fedde (voor wie ik alles bedacht heb) inmiddels alweer bijna 5 jaar. En Esther heeft ook 2 kinderen.

En nu komt het lastige,... de Zomer Vakantie... Een periode waarin onze kinderen vrij zijn, wij op vakantie gaan, een periode waarin wij het ook leuk vind om gezellige dingen te ondernemen met onze kids.

We hebben ervoor kunnen zorgen dat in deze hele vakantie elke week de bestellingen op 3 dagen verstuurd worden (dinsdag, woensdag en donderdag). Hierdoor kan de levertijd afwijken van de normale levertijd zoals op de website staat en je van Fedde&Kees gewend bent.

Het kan hierdoor soms ook wat langer duren voordat je een antwoord krijgt op je gestelde vragen via de website, whatsapp of mail.

Onze excuses voor het ongemak!

Wij wensen iedereen een hele fijne, mooie vakantie toe.

Hartelijke groet, 

Frederieke & Esther

 

 

Frederieke Meihuizen

Eigenaar Fedde&Kees®

Ik ben Frederieke, getrouwd met Ewoud en mama van 4 kindjes. Na op veel plekken gewoond te hebben, ben ik gesetteld in Nieuwkoop. Ik werkte in de commercie tot mijn vierde kindje geboren werd. Fedde was een huilbaby en vanuit deze wanhoop heb ik de producten van Fedde&Kees bedacht. Ik gooide mijn leven om en begon met ondernemen. Sinds 2018 help ik andere ouders naar een betere slaap!