Zomervakantie 2021

Wat niet iedereen weet is dat Fedde&Kees nog maar gerund wordt door 1 persoon - moi - Frederieke ;-)

Fedde&Kees is hard aan het groeien en hopelijk is het in de toekomst mogelijk iemand erbij te halen om de werkzaamheden te verdelen.

Maar tot het zo ver is doe ik alles zelf, elk pakketje pak ik zelf in en elke klant sta ik persoonlijk te woord. Dit is heel hard werken wat ik heel graag doe!

Naast het werk voor Fedde&Kees ben ik ook mama van 4 kinderen.
Lotte is 11, Hidde 9, Jurre 5 en Fedde (voor wie ik alles bedacht heb) inmiddels alweer bijna 4 jaar.

En nu komt het lastige,... de Zomer Vakantie... Een periode waarin mijn kinderen vrij zijn, waarin ik het leuk vind om gezellige dingen te ondernemen met de kids en waarin ik ook op vakantie ga. Ik heb ervoor kunnen zorgen dat in deze hele vakantie elke week de bestellingen minstens op 3 dagen verstuurd worden (door mijzelf of door mijn zus Esther), dit zullen helaas geen vaste dagen zijn. Hierdoor kan de levertijd afwijken van de normale levertijd zoals op de website staat en je van Fedde&Kees gewend bent.

Het kan hierdoor soms ook wat langer duren voordat je een antwoord krijgt op je gestelde vragen via de website. whatsapp of mail.

Mijn excuses voor het ongemak!

Ik wens iedereen een hele fijne, mooie vakantie toe.

Hartelijke groet, 

Frederieke

*Tussen 7 en 22 augustus verblijf ik in het buitenland. Als je een vraag hebt gebruik dan het contact formulier op de website, tijdens de vakantie probeer ik af en toe de vragen te beantwoorden.

**Probeer je retour pas na 22 aug aan te melden en/of te versturen. We zullen niet kijken naar de voorwaarden "retour termijn" in deze periode.