Waarom wegen die 3 negatieve ervaringen dan toch zo zwaar?

Fedde&Kees is nu drie weken live met haar webshop. Wauw wat ben ik overweldigd door het aantal bestellingen, de hoeveelheid vragen en de positieve feedback.

Elke keer als een moeder mij een foto stuurt of een dank berichtje ben ik euforisch, dit is waarvoor ik zo hard heb gewerkt, dit is precies wat ik voor ogen had toen ik aan het begin stond van de ontwikkeling van de producten.

Waarom wegen die 3 negatieve ervaringen dan toch zo zwaar?

Nu zijn er 3 weken voorbij met 10-tallen positieve ervaringen van ouders (die ik teruggekoppeld heb gekregen), 80 bestellingen de deur uit gedaan, deskundige die meer informatie willen vanuit enthousiasme, een aantal retours omdat de maat niet klopte en 3 reacties van teleurstelling. En juist deze 3 reacties grijpen mij enorm aan.

Ik moet mij bewapenen en beseffen dat ik niet aan ieders verwachting kan voldoen, dat mijn producten niet elke baby zullen helpen en dat niet elke ouder tevreden zal zijn.

En dit raakt me. Ik wil ELKE baby en ouder helpen, maar helaas zijn mijn producten geen wonderpil die ervoor zorgen dat je kleintje vanaf de eerste nacht meteen doorslaapt. De producten zijn hulpmiddelen.

Niet elke baby is hetzelfde, evenmin als wij volwassenen! De 1 slaapt liever onder een dik deken, de ander juist niet. De 1 stapt liever in een koud bed, de ander juist niet. Er zijn nu eenmaal baby’s die heel veel baat hebben bij traditioneel inbakeren of baby’s die je in een slaapzakje in een ledikant al wakker neer kan leggen en die zelf in slaap valt. EN daarom zal ik, helaas, altijd ouders en baby’s teleurstellen, dit zal ik moeten accepteren.

Fedde&Kees is er voor al die ouders en kleintjes die tussen de wal en het schip vallen.

Kleintjes die niet zelf rustig in bedje gelegd kunnen worden maar waarbij inbakeren weer het andere uiterste is, want dat hebben ze helemaal niet nodig. Fedde&Kees is er voor de ouders die het traditioneel inbakeren niet fijn vinden, om welke reden dan ook en voor de baby die niet ingebakerd mag worden. Fedde&Kees is er voor al die vaders (soms moeders) die het niet lukt het lakentje zo mooi en strak in te stoppen zoals mama het kan.  

EN Fedde&Kees is er voor alle baby’s om een gevoel van geborgenheid te geven op de momenten dat je dit als ouder even niet kan omdat je ook moet slapen. Het lakentje is er voor elke baby, de combinatie voor de onrustige, woelende, met de armpjes maaiende baby.

Als je twijfelt nodig ik je uit om contact met mij op te nemen! Ik geef heel graag persoonlijk advies, ook als dit betekent dat ik moet zeggen dat de producten geen oplossing bieden. Ik heb er alles voor over om bij jou een teleurstelling te voorkomen en je een reëel beeld te scheppen van de mogelijkheden, dus heb je vragen, vraag maar raak, je krijgt een eerlijk en oprecht antwoord!

Alle feedback is welkom, met jullie ervaringen kan ik er alleen maar voor zorgen dat het product misschien nog beter wordt.

Neem ik niet op, spreek dan mijn voicemail in met je telefoonnummer en ik bel je terug. Ik ben alleen en kan niet altijd meteen beschikbaar zijn.

Bel je me? 06-39786368

Fedde&Kees wenst je hele fijne kerstdagen (en heel veel nachtrust)!